• Донација фирме Yunicom

    Институт за трансфузију крви Србије добио је 9. септембра ново комби возило марке ФОРД ТРАНЗИТ за рад мобилних екипа на терену.  Возило је донација фирме ... Погледајте даље »  

  Уметнички приказ ,,Пута крви" у Институту за трансфузију крви Србије

    Мурал у ходнику Института који води до Одељења за прикупљање крви и компонената крви је донација коју је реализовао М.Арт Колектив - удружење које повезује ... Погледајте даље »  

  Слатко освежење за добровољне даваоце крви

    Институт за трансфузију крви Србије и компанија „Фриком“, у периоду од 15. јула до 31. августа, сваког добровољног даваоца крви који донира крв у сали ... Погледајте даље »  

  БЕЛЕФ и Институт за трансфузију у заједничкој борби за "нови почетак"

    Институт за трансфузију крви Србије у сарадњи са овогодишњим Београдским летњим фестивалом који се одржава под слоганом “Нови почетак” организоваће ... Погледајте даље »  

  НЕКА СВАКО СРЦЕ КУЦА - 14. ЈУН СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ

  Светски дан добровољних давалаца крви обележава се сваке године 14. јуна, у циљу повећања свести грађана о важности добровољног  и редовног давалаштва крви.  ... Погледајте даље »  

  Министарка Зорана Михајловић и запослени у Министарству рударства и енергетике РС у акицији добровољног давања крви

    Запослени у Министарству рударства и енергетике са министарком Зораном Михајловић, прикључиће се акцији добровољног давања крви у четвртак у 9 часова у ... Погледајте даље »  

  Почиње XVII Летња кампања -обележите ово лето најхуманијим гестом-

    У уторак 1. јуна почиње Летња кампања  коју 17. годину за редом организују Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Србије. Част да акцијама ... Погледајте даље »  

  Национална служба за запошљавање у акцији добровољног давања крви

    У акцији добровољног давања крви у Институту за трансфузију крви Србије у четвртак 20. маја 2021. године прикључиће се запослени Националне службе за ... Погледајте даље »  

  ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ! НУРДОР и Институт за трансфузију крви у акцији обележавања Националног дана добровољних давалаца крви

    Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР и Институт за трансфузију крви Србије ће у уторак 11. маја заједно обележити Национални дан ... Погледајте даље »  

  Министарка Марија Обрадовић са сарадницима из Министарства државне управе и локалне самоуправе

      Данас u Институту за трансфузију крви Србије, крв су добровољно дали министарка Марија Обрадовић и сарадници из Министарства државне управе и ... Погледајте даље »