• ЦРВНО-БЕЛА КРВ - Акција добровољног давања крви на стадиону „Рајко Митић"

    Под слоганом „Црвено-бела крв“, одржаће се двадесет и трећа акција добровољног давања крви 1. и 2. децембра на стадиону „Рајко Митић“ у медија центру ... Погледајте даље »  

  Важно за све добровољне даваоце крви!

  Погледајте даље »  

  Радно време Института за трансфузију крви за добровољне даваоце крви

  Погледајте даље »  

  Oбавештење за пацијенте и труднице

    Поводом државног празника Дан примирја у Првом светском рату, Институт за трансфузију неће вршити пријем пацијената и трудница 11. новембра 2021. год. ... Погледајте даље »  

  Његова светост, архиепископ пећки, митрополит београдско – карловачки и патријарх српски господин Порфирије добровољно дао крв

    У недељу, 31.10.2021. године, на дан Светог апостола и јеванђелисте Луке и Светог Петра Цетињског, у цркви Светог Јована Владимира, у насељу Медаковић, Његова ... Погледајте даље »  

  Донација фирме Yunicom

    Институт за трансфузију крви Србије добио је 9. септембра ново комби возило марке ФОРД ТРАНЗИТ за рад мобилних екипа на терену.  Возило је донација фирме ... Погледајте даље »  

  Уметнички приказ ,,Пута крви" у Институту за трансфузију крви Србије

    Мурал у ходнику Института који води до Одељења за прикупљање крви и компонената крви је донација коју је реализовао М.Арт Колектив - удружење које повезује ... Погледајте даље »  

  Слатко освежење за добровољне даваоце крви

    Институт за трансфузију крви Србије и компанија „Фриком“, у периоду од 15. јула до 31. августа, сваког добровољног даваоца крви који донира крв у сали ... Погледајте даље »  

  БЕЛЕФ и Институт за трансфузију у заједничкој борби за "нови почетак"

    Институт за трансфузију крви Србије у сарадњи са овогодишњим Београдским летњим фестивалом који се одржава под слоганом “Нови почетак” организоваће ... Погледајте даље »  

  НЕКА СВАКО СРЦЕ КУЦА - 14. ЈУН СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ

  Светски дан добровољних давалаца крви обележава се сваке године 14. јуна, у циљу повећања свести грађана о важности добровољног  и редовног давалаштва крви.  ... Погледајте даље »